Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 65η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η οποία έλαβε μέρος στο μαγευτικό Άλσος Κηφισιάς, υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς. Το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ βρέθηκε εκεί, όλες τις ημέρες τις έκθεσης πραγματοποιώντας, όπως κάθε φορά, ενημερωτικές,προληπτικές και ψυχαγωγικές δράσεις. Αναλυτικά :

  • Το Άγγιγμα Ζωής πραγματοποίησε Δωρεάν Προληπτικό Έλεγχο και συνολικά έγιναν 154 σπιρομετρήσεις. Η σπιρομέτρηση μετράει πόσο υγιείς είναι οι πνεύμονες μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην διάγνωση και την παρακολούθηση πνευμονικών παθήσεων. Το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ βραβεύτηκε από τον Δήμο Κηφισιάς για την συγκεκριμένη του δράση.

 

 

  • Την Κυριακή, 12 Μαΐου, σε συνεργασία με τον σύλλογο Ζω.Ε.Σ., οι μικροί επισκέπτες της έκθεσης είχαν,στα πλαίσια ενός πρωτότυπου διαδραστικού παραμυθιού,  την ευκαρία να γνωρίσουν την Διώνη, έναν από τους τρεις σκύλους-μέλη της ομάδας Ζω.Ε.Σ. οι οποίοι, όντας εκπαιδευμένοι και εγκεκριμένοι από το Υπουργείο Παιδείας, προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ή ειδικές ανάγκες, σε όλη την Ελλάδα. Και οι τρεις αυτοί σκύλοι υπήρξαν αδέσποτοι και πολύ κακοποιημένοι αλλά παρόλα αυτά διασώθηκαν, άφησαν πίσω τις άσχημες αναμνήσεις τους και ήδη έχουν χαρίσει απλόχερα πολλές στιγμές χαράς σε πάνω από 200.000 παιδιά.

  • Τέλος,το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ ήταν, όλες τις ημέρες της έκθεσης, παρών στο περίπτερο του, όπου περίμενε τους επισκέπτες του με υπέροχα φυτικά προϊόντα μικρών παραγωγών.

 

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας αλλά και ένα ευχαριστώ από καρδιάς στους χορηγούς μας που στήριξαν τον Δωρεάν Προληπτικό Έλεγχο. Ευχαριστούμε, επίσης, τον Δήμο Κηφισιάς για την άψογη φιλοξενία και την υποστήριξη του στο έργο μας.