ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

The Hellenic Initiative

 

 

ΤΙΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ

ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα

Το TIMA Κοινωφελές Ίδρυμα είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που ενισχύει με δωρεές ελληνικούς και ελληνικού ενδιαφέροντος μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Σκοπός του ΤΙΜΑ (προστακτική του ρήματος “τιμώ”), από την ίδρυσή του το 2011, είναι να τιμήσει την μνήμη του Ιωάννη Μ. Καρρά και της συζύγου του, Αθηνάς Καρρά.

Το πρόγραμμά μας “Καρκίνος & 3η Ηλικία”, σχεδιάστηκε με στόχο την υποστήριξη ηλικιωμένων ασθενών, την ψυχαγωγία αυτών μέσω πολιτιστικών δραστηριοτήτων, αλλά και την ενημέρωση των μελών ΚΑΠΗ του Δήμου Αττικής & Θεσσαλονίκης σε θέματα πρόληψης & αντιμετώπισης της νόσου και
υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ.

 

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΤΣΗ

Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό τη συνέχιση της κληρονομιάς και της αφοσίωσης του Ιωάννη Σ. Λάτση στην υλοποίηση κοινωφελών έργων.

Το πρόγραμμά “Υποστήριξη ογκολογικών ασθενών σε απομακρυσμένες περιοχές” (πιλοτική λειτουργία σε Σύρο, Τήνο, Αμοργό, Σχοινούσσα, Δονούσσα, Ηρακλειά) μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα, υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης“.

 

ΔΕΣΜΟΣ

Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΔΕΣΜΟΣ

Ο Δεσμός είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων, δυναμικών ανθρώπων και τους οποίους συνδέει το ειλικρινές όραμα για την ανάγκη να αξιοποιηθεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, καθώς και η κοινή αντίληψη επαγγελματισμού. Απώτερος κοινός στόχος είναι ο Δεσμός να συνδράμει στη δημιουργία βιώσιμων δικτύων αλληλεγγύης και στην καλλιέργεια της κοινωνικής και ανθρωπιστικής υπευθυνότητας.

Το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ μέσα από το πρόγραμμα “ΔΕΣΜΟΣ για Νέους”, απέκτησε έναν πολύτιμο συνεργάτη,  ο οποίος συμβάλλει καθημερινά στην υλοποίηση των δράσεών μας. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΔΕΣΜΟΣ.

 

 

 

 

 

Όμιλος ΙΑΣΩ

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΠΑΡΚΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ – Allou! Fun Park

ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

logo_athina_eata_horizontal_gr

BLUE STAR FERRIES

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ORIFLAME

tokalosorismatouantwni_logo

ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΜΟΥΝΤΑΝΟΥ

MICROSOFT

ΜΠΟΥΣΙΑΣ

ΜΠΑΛΟΝΙΑ SWAN

stergiou

SUPER MARKET THANOPOULOS

SUPER MARKET SKAVENITIS

trialon-logo-main