ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

The Hellenic Initiative

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Iniative) είναι μια διεθνής μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που στοχεύει στη διοχέτευση σημαντικών πόρων για την ενίσχυση οργανισμών που υποστηρίζουν και κινητοποιούν την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις που θα διασφαλίσουν τη μακρόχρονη ευημερία της χώρας.Παρέχει άμεση και ζωτικής σημασίας υποστήριξη, στην εξασφάλιση της ευημερίας υπαρχόντων αλλά και νέων οργανισμών, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τη συνεχή εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις εκείνες που θα αποτελέσουν τα θεμέλια για το μέλλον της χώρας.

 

 

Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΔΕΣΜΟΣ – ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ 2021

Ο Δεσμός είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων, δυναμικών ανθρώπων και τους οποίους συνδέει το ειλικρινές όραμα για την ανάγκη να αξιοποιηθεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, καθώς και η κοινή αντίληψη επαγγελματισμού. Απώτερος κοινός στόχος είναι ο Δεσμός να συνδράμει στη δημιουργία βιώσιμων δικτύων αλληλεγγύης και στην καλλιέργεια της κοινωνικής και ανθρωπιστικής υπευθυνότητας.

Το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ μέσα από το πρόγραμμα “ΔΕΣΜΟΣ για Νέους 2021”, απέκτησε έναν πολύτιμο συνεργάτη,  ο οποίος συμβάλλει καθημερινά στην υλοποίηση των δράσεών μας. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΔΕΣΜΟΣ.

 

 

ΤΙΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ

ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα

Το TIMA Κοινωφελές Ίδρυμα είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που ενισχύει με δωρεές ελληνικούς και ελληνικού ενδιαφέροντος μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Σκοπός του ΤΙΜΑ (προστακτική του ρήματος “τιμώ”), από την ίδρυσή του το 2011, είναι να τιμήσει την μνήμη του Ιωάννη Μ. Καρρά και της συζύγου του, Αθηνάς Καρρά.

Το πρόγραμμά μας “Καρκίνος & 3η Ηλικία”, σχεδιάστηκε με στόχο την υποστήριξη ηλικιωμένων ασθενών, την ψυχαγωγία αυτών μέσω πολιτιστικών δραστηριοτήτων, αλλά και την ενημέρωση των μελών ΚΑΠΗ του Δήμου Αττικής & Θεσσαλονίκης σε θέματα πρόληψης & αντιμετώπισης της νόσου και
υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ.

 

 

NOVARTIS

Ως μια καινοτόμος παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της υγείας, η Novartis δεσμεύεται στην ανάπτυξη ενός περιβάλλοντος που θέτει ως μέγιστη αξία την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών προκειμένου να καλύψει τις προσδοκίες των ασθενών και των Υγειονομικών Αρχών. Η ποιότητα δεν σχετίζεται μόνο με το τελικό προϊόν αλλά είναι κρίσιμης σημασίας για όλες τις δραστηριότητες που υποστηρίζουν την επίδοση της εταιρείας, από την ανακάλυψη του μορίου, έως την ανάπτυξη, παρασκευή, προμήθεια, εμπορία και πώληση των προϊόντων.

 

 

MSD

Η MSD είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες βιοφαρμακευτικές εταιρίες με στόχo να κάνει την διαφορά στην παγκόσμια υγεία και με ιστορία που ξεπερνάει τα 125 χρόνια. Η εταιρία  ονομάζεται MSD (Merck Sharp & Dohme) σε όλο τον κόσμο εκτός από την Αμερική και τον Καναδά που είναι γνωστή ως Merck & Co, Inc., Kenilworth, NJ, U.S.A.

 

 

 

ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-LILLY

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ιδρύθηκε το 1984 στην Αθήνα. Το 1994 η Ελληνική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ προέβη σε κοινοπραξία με την Αμερικάνικη εταιρεία Eli Lilly την οποία έκτοτε αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στη χώρα μας.

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ σήμερα έχοντας πλέον, 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φαρμάκων & των παραφαρμακευτικών προϊόντων που προάγουν την υγεία του ανθρώπου βρίσκεται σταθερά μεταξύ των 10 πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ως πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας, επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της αλλά και στην άριστη τεχνογνωσία της Eli Lilly στην Έρευνα & Ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων, που προέρχονται τόσο από τα δικά της εργαστήρια σε όλο τον κόσμο όσο και από τις συνεργασίες της με διαπρεπείς επιστημονικούς οργανισμούς.

 

 

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΤΣΗ

Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό τη συνέχιση της κληρονομιάς και της αφοσίωσης του Ιωάννη Σ. Λάτση στην υλοποίηση κοινωφελών έργων.

Το πρόγραμμά “Υποστήριξη ογκολογικών ασθενών σε απομακρυσμένες περιοχές” (πιλοτική λειτουργία σε Σύρο, Τήνο, Αμοργό, Σχοινούσσα, Δονούσσα, Ηρακλειά) μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα, υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης“.

 

 

 

 

 

Όμιλος ΙΑΣΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα δημόσια ταμεία και με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.
Το δίκτυο του Ομίλου αποτελείται από 52 Διαγνωστικά Κέντρα, 3 Γενικές κλινικές και 7 Οδοντιατρεία.

 

 

 

 

 

 

Affidea Hellas

Η Affidea στην Ελλάδα ξεκίνησε την λειτουργία της το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Τα εργαστήριά της είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001. Eπιπλέον, τα βιοπαθολογικά της εργαστήρια είναι διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

 

 

 

Coco-Mat 

 

Η Coco-Mat ιδρύθηκε το 1989 και εξειδικεύεται στον χώρο των ειδών κρεβατοκάμαρας.

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΠΑΡΚΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ – Allou! Fun Park

ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

logo_athina_eata_horizontal_gr

BLUE STAR FERRIES

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ORIFLAME

tokalosorismatouantwni_logo

ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΜΟΥΝΤΑΝΟΥ

MICROSOFT

ΜΠΟΥΣΙΑΣ

ΜΠΑΛΟΝΙΑ SWAN

stergiou

SUPER MARKET THANOPOULOS

SUPER MARKET SKAVENITIS

trialon-logo-main